image
15.11.2019
100

Organizarea vizitelor de studiu și unei mese rotunde pentru beneficiarii companiilor de pe ambele maluri ale Nistrului

Sector: Business

Implementat de: “DC Vision” (Republica Cehă)

Partneri: “Small Business Solutions” (Chișinău, Moldova), “Capital Consulting Company LTD” (Tiraspol, Moldova)

Durata: decembrie 2010 – iunie 2011

Buget: 62,000 EUR

Statut: Activitățile proiectului – finalizate. Raportul final prezentat pe 4 iulie 2011. Raportul a fost evaluat pozitiv și aprobat. Realizarea proiectului 100 %

Descriere scurta: Proiectul a organizat o masă rotundă și trei misiuni de afaceri/vizite de studiu în noile state membre UE: Polonia, Republica Cehă și Slovacia pentru trei sectoare: textile & vestimentație, Servicii de suport IT & Business și Agribusiness.

Beneficiari: Prestatorii de suport în afaceri, manageri din sectorul textilelor și vestimentației, sectorul fructelor și legumelor de pe ambele maluri ale Nistrului, 48 de întreprinderi de pe ambele maluri.

Rezultate:

Vizita de trei zile în Polonia a fost organizată pentru 15 companii moldovenești din domeniul textilelor și vestimentației, inclusiv 10 de pe malul stâng al Nistrului.

Vizita de trei zile în Republica Cehă a fost organizată pentru prestatorii de suport pentru business din 17 companii moldovenești, inclusiv 12 companii din stânga Nistrului.

Vizita în Slovacia a fost organizată pentru 16 companii de procesare în domeniul agricol (fructe și legume uscate și înghețate și unele produse de nișă).