06.12.2019
102

Măsuri pentru oferirea educației business și dezvoltarea personalului structurilor de business pentru a consolida activitățile de business în regiunea Transnistriei

Sector: Business

Implementat de: Camera de Comerț și Industrie, Tiraspol

Buget: 134,908 EUR

Durata: iulie 2016 – decembrie 2017

Descriere succintă: Dezvoltarea în continuare a educației business în regiunea Transnistriei, pentru a crea și dezvolta afaceri noi, restrângerea migrației tinerilor, sporirea activității economice și reducerea proceselor negative în economie.

Beneficiari: Direcți – 134 de participanți la cursuri și mese rotunde. Indirecți – companii și organizații de pe malul stâng

Rezultate: În implementarea activităților proiectului, Camera de Comerț și Industrie din Tiraspol a cooperat cu Camera de Comerț și Industrie din Chișinău pentru a organiza evenimente și vizite de studiu. Toate acestea au contribuit la consolidarea cooperării și menținerii unui bun parteneriat, cu precondiții bune pentru cooperarea de termen lung pe viitor.

  • 118 beneficiari de pe malul stâng (67 femei) și-au îmbunătățit abilitățile privind: dezvoltarea și managementul unui brand, controlul activității de antreprenoriat, comerțul pe internet ca o metodă nouă de dezvoltare a afacerilor, metode de management al proiectului, aspectele de bază pentru crearea propriei afaceri și particularitățile bucătăriei naționale.
  • S-a organizat un Forum pentru Micile Afaceri – lider 2016;
  • S-a organizat o vizită de business cu participanții cursului Instruire avansată a managerilor în Viena (Austria).