09.12.2019
88

Conferință – Forum pentru tinerii antreprenori într-o societate modernă

Sector: Business

Implementat de: Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în cooperare cu Generația Tinerilor, PNUD și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

Buget: 3,000 USD

Durata: noiembrie 2016- noiembrie 2017

Beneficiari: peste 200 de tineri antreprenori din Moldova, România, Ucraina, Italia, Georgia și Armenia

Rezultate: Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în cooperare cu Generația Tinerilor, cu suportul financiar al EACEA și Programului Erasmus+, PNUD, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării au organizat Forumul Internațional – Antreprenoriatul tinerilor într-o societate modernă.

Este un eveniment major care oferă o platformă pentru peste 200 de tineri antreprenori din Moldova, România, Ucraina, Italia, Georgia și Armenia de a se întâlni, partaja istoriile de succes, aborda provocările antreprenoriale și de a se dezvolta.

Evenimentul a întrunit factorii de decizie, experții în inovații și practicienii (ÎMM, incubatoarele de afaceri și organizațiile care susțin și promovează activitățile antreprenoriale) pentru a genera discuții și găsi soluții care vor ajuta la îmbunătățirea mediului de afaceri și dezvoltarea antreprenoriatului social, preconizând un impact social, economic și de mediu pozitiv.

Agenda forumului a inclus:

– Prezentarea programelor și proiectelor care susțin tinerii antreprenori;

– Sesiuni paralele privind proiectele ce țin de dezvoltarea afacerilor; promovarea culturii antreprenoriale în rândul tinerilor;

– Sesiune de relaționare B2B.